Antena 3 CNN Actualitate Dăncilă, decizii dure în războiul cu Iohannis. Guvernul se reunește în prima ședință după alegerile europarlamentare

Dăncilă, decizii dure în războiul cu Iohannis. Guvernul se reunește în prima ședință după alegerile europarlamentare

Dăncilă, decizii dure în războiul cu Iohannis. Guvernul se reunește în prima ședință după alegerile europarlamentare
Sursa foto: Foto: gov.ro
30 Mai 2019   •   09:12

Viorica Dăncilă ia măsuri neasteptate în plin război al demisiilor cerute de preşedintele Klaus Iohannis. Guvernul se reuneşte azi în şedinţă.

Este prima după alegerile europarlamentare şi după condamnarea lui Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă aşteaptă şi răspunsul presedintelui, care are pe masă noile nominalizări pentru portofoliile de la Justiţie, Ministerul pentru Românii de Pretudinteni şi Fonduri Europene. In plus, trebuie sa decidă și dacă Titus Corlăţean va fi numit vicepremier.

În ședința de guvern se va discuta pe o serie de teme economice. E vorba despre o hotărâre de guvern care e așteptată în ceea ce privește programele guvernamentale, cum ar fi Prima Casă sau Prima Mașină. De acum încolo în acordarea acestor credite prin intermediul programelor guvernamentale se va aplica noul indice de referință pentru creditele consumatorilor. Dispare ROBOR-ul la trei luni, o măsură așteptată pentru cei care doresc să participe la aceste programe. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: viorica dancila Guvernul Klaus Iohannis
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close