Antena 3 CNN Actualitate Daniel Chiţoiu este noul preşedinte al ANAF

Daniel Chiţoiu este noul preşedinte al ANAF



Daniel Chiţoiu este noul preşedinte al ANAF
05 Apr 2007   •   18:13

Daniel Chiţoiu va fi preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Chiţoiu a asigurat conducerea interimară a instituţiei în ultimele două luni, iar joi premierul Tăriceanu a semnat decizia de numire a acestuia în funcţia de preşedinte al ANAF. Chiţoiu a asigurat interimatul ANAF în perioada care a trecut de la demiterea lui Sebastian Bodu din funcţia de şef al Fiscului. Totodată, Chiţoiu a fost eliberat din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Absolvent al Academiei de Ştiinţe Economice Bucureşti, Daniel Chiţoiu este doctor în economie, specializarea Relaţii financiar-valutare, şi a ocupat funcţia de vicepreşedinte al ANAF din luna februarie 2005. Acesta s-a făcut remarcat şi prin prezenţa în diverse consilii de administraţie ale unor societăţi de stat. În 2006, Chiţoiu a fost membru în CA ale CEC, SN Radiocomunicaţii SA, iar la CN Imprimeria Coresi a fost membru în Asociaţia Generală a Acţionarilor.

Fostul şef al ANAF, Sebastian Bodu, a fost demis de premier în luna ianuarie, în urma unui interviu prin care critica unele măsuri recente adoptate de Executiv.

Antena3.ro & Rompres

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close