Antena 3 CNN Actualitate Declaraţii sfâşietoare făcute de Corina, una dintre victimele din Colectiv: "Nu credeam în Dumnezeu"

Declaraţii sfâşietoare făcute de Corina, una dintre victimele din Colectiv: "Nu credeam în Dumnezeu"

Declaraţii sfâşietoare făcute de Corina, una dintre victimele din Colectiv: "Nu credeam în Dumnezeu"
21 Dec 2015   •   20:17

Corina Ioniţă este una dintre tinerele care a reuşit să scape cu viaţă din tragedia de la Colectiv. A fost rănită, tratată într-un spital din Anglia, dar acum a revenit acasă. Tragedia de la Colectiv a fost momentul crucial prin care a trecut Corina, o atee convinsă, că să îl descopere pe Dumnezeu, cerându-i să o salveze.

"Mi-a luat întâi părul foc, apoi spatele şi mâna. Am simţit cum efectiv telefonul mi se topeşte în mâna. În momentul în care focul m-a cuprins, am fost sigură că voi muri. Eram prinsă la mijloc, nu aveam scăpare. Eram sigură că voi muri. Mi-am tras tricoul peste gură, apoi am căzut jos. Eu nu sunt credincioasă. Sunt atee. Şi a fost pentru prima dată în viaţă mea când am rostit numele lui Dumnnezeu şi i-am cerut ceva: i-am cerut să mă salveze. Şi m-a salvat! De atunci, îi vorbesc lui Dumnezeu. Nu ştiu dacă mă aude, dar mie îmi face bine.Cu siguranţă m-a trimis acolo că să învăţ o lecţie şi cu siguranţă m-a salvat pentru că mai am ceva de făcut aici!”,
spune tânăra care, odată cu infernul prin care a trecut în ziua de 30 octombrie, a ajuns să-L cunoască pe Dumnezeu.

×
Subiecte în articol: Dumnezeu colectiv incendiu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close