Antena 3 CNN Actualitate Demisie în PNL cu doar patru zile înainte de alegeri

Demisie în PNL cu doar patru zile înainte de alegeri

Demisie în PNL cu doar patru zile înainte de alegeri
08 Dec 2016   •   12:27

Deputatul Lucian Militaru, fost preşedinte al PDL Teleorman şi fost primar al oraşului Videle, şi-a anunţat, joi, plecarea din PNL printr-un comunicat de presă transmis de ALDE, formaţiunea politică în care s-a înscris.

El menţionează în comunicat că, deşi a făcut performanţă în partidul său, după alegerile locale din 2016 a încercat să analizeze "motivele care au dus la rezultatele dezastruoase obţinute de Partidul Naţional Liberal rezultat în urma fuziunii".

Lucian Militaru a afirmat că în comparaţie cu anul 2008, când PDL şi PNL au avut şase parlamentari, "anul acesta, conform ultimelor predicţii, PNL va obţine doar un deputat şi acela nefiind teleormănean".

Deputatul doreşte să contribuie la realizarea unui scor foarte bun pentru ALDE, care să ducă la obţinerea unui mandat de senator pentru Samuel Calotă şi a unuia de deputat pentru Calotă Florică Ică şi totodată face "un apel către foştii PD-işti sau PDL-işti din Teleorman care nu-şi găsesc locul în PNL să se alăture echipei ALDE". 

De cealaltă parte, preşedintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, susţine că plecarea deputatului Lucian Militaru de la PNL la ALDE nu afectează în niciun fel formaţiunea politică şi nici activitatea desfăşurată înaintea alegerilor parlamentare.

"Nu mai există Militaru la noi. Acest om nu a mai călcat în PNL de şapte luni. Nu este o pierdere. Când nu mai eşti la butoane, e greu", a declarat, pentru Agerpres Eugen Pîrvulescu.

Lucian Militaru a afirmat că în comparaţie cu anul 2008, când PDL şi PNL au avut şase parlamentari, "anul acesta, conform ultimelor predicţii, PNL va obţine doar un deputat şi acela nefiind teleormănean". În replică, Eugen Pîrvulescu susţine că acest fapt poate fi probat doar după 11 decembrie.

"Să nu vorbim de rezultate înaintea alegerilor. Rămânem la doi deputaţi şi un senator. Să îşi asume prostia de la locale că el a pierdut acolo din cauza lui şi sigur că după eşecul de la locale a trebuit să plece acasă", a mai spus Pîrvulescu.

Deputatul Lucian Militaru, fost preşedinte al PDL Teleorman şi fost primar al oraşului Videle, şi-a anunţat, joi, plecarea din PNL printr-un comunicat de presă transmis de ALDE, formaţiunea politică în care s-a înscris

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: PNL ALDE alegeri parlamentare 2016
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close