Demisie în UDMR. Președintele executiv a lăsat politica pentru presă

04 Ian 2017   •   17:23
Demisie în UDMR. Președintele executiv a lăsat politica pentru presă Foto: Facebook

Preşedintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, şi-a dat demisia din funcţie şi va părăsi formaţiunea, urmând să activeze în presă.

Kovacs Peter a declarat miercuri pentru Agerpres că a simţit că trebuie să facă o schimbare în viaţa sa profesională şi că nu a avut nicio nemulţumire legată de partid.

''Este decizia mea personală. Cred că fiecare persoană are dreptul să facă schimbări în viaţa lui profesională, chiar şi politicienii. Nu pot să accept faptul că dacă cineva s-a apucat de activitate politică, atunci trebuie să iasă la pensie din politică. Eu am luat această decizie după un rezultat remarcabil pe care l-am atins, împreună cu colegii mei, la aceste alegeri şi am simţit că în momentul acesta trebuie să iau această decizie, când am ajuns, ca să spun aşa, la cel mai înalt nivel al rezultatelor în ceea ce priveşte cariera mea politică. (...) Părăsesc UDMR de tot. Nu este vorba despre nicio nemulţumire, este vorba despre faptul că am simţit că trebuie să fac o schimbare în cariera mea profesională'', a declarat Kovacs Peter.

Întrebat ce va face după acest moment, fostul lider UDMR a spus că se va întoarce în media. ''Acolo de unde am plecat, acolo unde am vrut să îmi desfăşor activitatea când eram tânăr'', a menţionat Kovacs Peter, nedorind să dezvăluie la care publicaţie urmează să îşi desfăşoare activitatea.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close