Antena 3 CNN Actualitate Deputat PNL, lovitură pentru propriul partid: „Salut propunerea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier”

Deputat PNL, lovitură pentru propriul partid: „Salut propunerea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier”

Deputat PNL, lovitură pentru propriul partid: „Salut propunerea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier”
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Dec 2016   •   21:26

Deputatul PNL Timiş Ben-Oni Ardelean a declarat, miercuri seară, în emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv de la Antena 3, că salută propunerea PSD ca Sorin Grindeanu să fie premierul României.

"Eu salut această propunere. Sunt, dacă vreţi, încântat că Timişul poate să aibă, din partea PSD, un premier. Cred că lucrul acesta este de bun augur pentru Timiş, pentru că Timişul a fost cam în opoziţie de când mă ştiu eu", a spus Ben-Oni Ardelean.

Potrivit acestuia, PSD dă dovadă de normalitate şi acelaşi lucru trebuie să-l facă şi PNL.

"De cealaltă parte, dincolo de orice altceva, în 2012, când eram pe USL, Sorin Grindeanu şi cu mine am făcut o echipă. A fost deputat, eu eram senator pe acelaşi colegiu. Aşadar, nu pot decât să nu am decât cuvinte de apreciere la persoana lui ca om. Am rămas prieteni, trebuie să specific lucrul acesta şi nu pot să trec peste. De cealaltă parte, cred că este şi o revenire a PSD la o normalitate. De aceea, cred că trebuie să fim şi noi foarte normali în astfel de moment, să salutăm o propunere decentă, bună, în care PSD-ul se identifică cu astfel de propunere", a mai spus Ben-Oni Ardelean.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Antena 3 Subiectiv
Parteneri
Alertă meteo de ultimă oră! Cod roşu de ploi şi vijelii. Lista localităţilor afectate
x close