Antena 3 CNN Actualitate Descoperă sacul lui Moș Crăciun cu Fabulous Baskets (P)

Descoperă sacul lui Moș Crăciun cu Fabulous Baskets (P)

Descoperă sacul lui Moș Crăciun cu Fabulous Baskets (P)
03 Dec 2015   •   10:03

Descopera sacul lui Mos Craciun cu Fabulous Baskets, plin cu produse deosebite.

Esti in cautarea cadoului potrivit pentru clientii, partenerii sau angajatii tai? Anul acesta Fabulous Baskets te conduce intr-o experienta pe meleaguri autohtone, in Franta, Republica Moldova sau in Italia. Cadourile va vor imbia la masa in familie sau va vor atrage in atmosfera petrecerilor de Craciun. Am pregatit special pentru voi o colectie deosebita de cadouri, care contin o selectie speciala de produse culinare desavarsite, in spatele carora se afla cate o poveste — vinuri de soi, decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna realizate de artisti talentati, ciocolata, dulceturi si nu numai, toate ambalate cu grija, numai bune de oferit in dar de sarbatori.

Pe langa aceste produse deosebite, in cadourile Fabulous Baskets puteti gasi brazi naturali in ghiveci sau decoratiuni deosebite. Oferind un cadou Fabulous Baskets vei reusi sa aduci magia Craciunului mai aproape, in luna decembrie trebuie sa faci pe cineva fericit!
Bucura-te astfel de magia Craciunului cu aranjamente naturale, verzi, cu miros de brad si aroma de scortisoara, aranjamente din plante, perfecte pentru sarbatorile de iarna.

"Incercam sa venim mereu in sprijinul clientilor Fabulous Baskets, pregatind pentru ei colectii speciale de cadouri, care reusesc de fiecare data sa transmita putin din spiritul Craciunului. Traim o viata plina de evenimente, de provocari, insa intotdeauna ar trebui sa ne oprim pentru o clipa si sa ne amintim sa le oferim celor din jurul nostru sprijin sau macar un zambet care sa le insenineze ziua. " Loredana Luca, Fabulous Baskets

Catalogul Fabulous Baskets poate fi descarcat direct de pe site

Comenzile pentru cosurile cadou de Craciun se fac atat online www.fabulousbaskets.ro cat si telefonic la datele de contact de pe site.
Puteti solicita o oferta personalizata, care va va fi transmisa in cel mult 24 de ore.

Pentru mai multe informatii:
Alina Huiban, 0727735036, [email protected]




 


×
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close