Antena 3 CNN Actualitate Descoperire MACABRĂ într-un cimitir din Iaşi. Ce au găsit rudele când au mers la mormântul bărbatului îngropat acum şapte ani

Descoperire MACABRĂ într-un cimitir din Iaşi. Ce au găsit rudele când au mers la mormântul bărbatului îngropat acum şapte ani

de O.P.    |    13 Iun 2013   •   05:56

Supărare mare într-o comunitate de romi din Iaşi. Mormântul unui bărbat înmormantat de şapte ani a fost profanat noaptea trecută. Descoperirea a fost făcută chiar de preotul care slujeşte la biserica de la cimitir. Placa de la mormânt a fost îndepărtată, iar hoţii au căutat bijuterii şi bani în sicriu.

Preotul a observat că la mormântul unui bărbat mort de şapte ani cripta este îndepărtată aşa că a sunat imediat la poliţie.

Hoţii au deschis capacul la criptă, au găurit placa de beton ca să ajungă la sicriu. Rudele au aflat ce s-a întâmplat şi au venit imediat la cimitir.

Nervoase, rudele bărbatului mort au început să-şi descarce nervii pe jurnalişti.

În urmă cu câteva luni, acelaşi mormânt a fost la un pas să fie profanat. Atunci, unul dintre hoţi şi-a uitat buletinul acolo. Cu toate acestea, poliţiştii nu l-au prins nici până acum pe bărbat.

Poliţiştii vor audia rudele celui decedat ca să afle dacă în mormântul profanat se aflau bunuri de valoare sau bani.

×
Subiecte în articol: mormant înmormântare cimitir

Sinteza Zilei

Florin Piersic, truc pentru o memorie ageră la orice vârstă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close