Antena 3 CNN Actualitate Descoperirea care răstoarnă toată ancheta în cazul fetiței de 10 ani care a fost violată până la leșin. Principalii suspecți, puși în libertate!

Descoperirea care răstoarnă toată ancheta în cazul fetiței de 10 ani care a fost violată până la leșin. Principalii suspecți, puși în libertate!

Doi bărbaţi din Brăila, acuzaţi că au răpit o fetiţă de 10 ani, pe care au violat-o chiar şi după ce a leşinat, au fost lăsaţi în libertate.

Descoperirea care răstoarnă toată ancheta în cazul fetiței de 10 ani care a fost violată până la leșin. Principalii suspecți, puși în libertate!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Ian 2020   •   11:40

Corin Mămăligeanu, în vârstă de 20 de ani, şi Cătălin Drăgan, de 30 de ani, au fost eliberaţi chiar la solicitarea procurorului de caz, scrie debraila.ro.

La sfarsitul lunii noiembrie 2019, minora ar fi fost abordata in timp ce se afla pe o strada din cartierul Vidin, in apropierea unui magazin, iar apoi obligata sa intretina mai multe rapoarte sexuale orale, anale si normale, in locatii diferite, cu ambii tineri. Atunci, la momentul arestarii preventive, cei doi si-au recunoscut faptele.

Acum, Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a cerut revocarea masurii preventive, instanta punandu-i in libertate pe 16 ianuarie.

Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de debraila.ro, se pare ca probele ADN au aratat ca Mamaligeanu si Dragan nu ar fi cei care au violat minora. Mai mult decat atat, se pare ca cei doi au marturisit in fata instantei ca au recunoscut faptele intrucat ar fi fost batuti de oamenii legii.

Totodata, Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a comunicat ca “au rezultat imprejurari noi cu privire la circumstantele savarsirii faptelor”.

“Imprejurarile noi au reliefat participarea si a altor persoane la activitatea infractionala”, a mai aratat unitatea de parchet.

Persoanele la care face referire Parchetul de pe langa Judecatorie au fost deja puse sub acuzare si arestate preventiv.

×
Subiecte în articol: fetita violata viol braila
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close