Descoperirea Poliției de Frontieră Arad, la ieșirea din țară. „Erau ascunși într-un microbuz”

15 Apr 2019   •   10:54
Descoperirea Poliției de Frontieră Arad, la ieșirea din țară. „Erau ascunși într-un microbuz” Foto: facebook/Politia de Frontiera

Opt migranţi vietnamezi au fost prinşi, în noaptea de duminică spre luni, când încercau să iasă din ţară ascunşi într-un microbuz de marfă, în spatele unui perete fals, şoferul, un cetăţean leton, fiind cercetat pentru trafic de migranţi. 

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au verificat, la ieşirea din ţară, un microbuz condus de un cetăţean leton în vârstă de 49 de ani, descoperind că în spatele unui perete fals din compartimentul de marfă se aflau opt bărbaţi. 

"Cei în cauză au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetăţeni vietnamezi, cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani, care au intrat legal în România", se arată într-un comunicat de presă remis, luni, de Poliţia de Frontieră Arad. 

Şoferul leton este cercetat pentru trafic de migranţi, iar vietnamezii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Sursă: Agerpres
x close