Antena 3 CNN Actualitate Destinul tragic al pilotului din avionul prăbușit în Columbia. A călcat pe urmele tatălui său și a avut o moarte la fel de violentă!

Destinul tragic al pilotului din avionul prăbușit în Columbia. A călcat pe urmele tatălui său și a avut o moarte la fel de violentă!

Destinul tragic al pilotului din avionul prăbușit în Columbia. A călcat pe urmele tatălui său și a avut o moarte la fel de violentă!
Sursa foto: Foto: Micky Quiroga/Facebook
02 Dec 2016   •   09:36

Pilotul avionului prăbușit în Columbia a avut același destin ca tatăl lui, decedat și el într-un accident aviatic, scrie Daily Mail.

Miguel 'Micky' Quiroga, în vârstă de 36 de ani, și-a pierdut tatăl, pe nume Eduardo, într-o catastrofă aviatică pe când era un bebeluș.

O apropiată a lui Micky a afirmat că acesta aplicase recent pentru obținerea cetățeniei braziliene, el fiind născut în Bolivia. Tot aceasta a mai spus în presa locală că acesta și-a dorit cu ardoare să devină pilot, călcând astfel pe urmele tatălui său.

Avionul care s-a prăbuşit luni în Columbia, accident soldat cu moartea a 71 de persoane, între care membrii echipei de fotbal braziliene Chapecoense, nu a avut combustibil la impact, potrivit unor constatări iniţiale ale experţilor din domeniul aviaţiei, determinând o anchetă asupra condiţiilor în care a zburat avionul.

Declaraţiile Autorităţii civile a aviaţiei au confirmat ultimele cuvinte ale pilotului bolivian Miguel Quiroga către turnul de control de pe aeroportul din Medellin pe o înregistrare audio obţinută de media columbiene.

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close