Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii macabre apar în cazul medicului de la Polizu. ”Adu-l la mine să-i tai din buric, ca să moară” 

Noi detalii macabre apar în cazul medicului de la Polizu. ”Adu-l la mine să-i tai din buric, ca să moară” 

Noi detalii apar în cazul medicului ginecolog Florian Robe de la spitalul Polizu, acuzat că nu a acordat îngrijiri medicale unui copil născut prematur. Se pare că deși acesta a fost informat după 12 ore că pruncul încă trăiește el a spus: ”adu-l la mine să-i tai din buric, ca să moară”.

Noi detalii macabre apar în cazul medicului de la Polizu. ”Adu-l la mine să-i tai din buric, ca să moară” 
Sursa foto: Gettyimages | China Photos / Stringer
de Ioana Mircea    |    07 Oct 2022   •   23:42

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a transmis vineri, un comunicat în care apar acuzațiile procurorilor împotriva medicului ginecolog Florian Robe de la Spitalul Polizu.

Procurorii îl acuză pe medic că, în urmă cu trei ani, a refuzat în mod nejustificat să acorde îngrijiri medicale unei fetițe născute prematur, timp de 12 ore deși personalul medical cu care a intrat în contact i-a semnalat că bebelușul prezenta semne vitale, se arată în comunicatul Parchetului.

După naștere fetița născută prematur a fost pusă într-o cutie cu capac și aruncată într-un sac. 12 ore mai târziu, aceasta a fost găsită încă în viață de o asistentă care a anunțat un medic. Femeia a filmat copilașul aflat în cutie și i-a mărturisit totul mamei fetiței.

”Nu a vrut să-mi spună, dar nu putea trăi cu minciuna aceasta, să zic așa. Mi-a povestit că în dimineața de 25 aprilie, intrând de serviciu a mers în camera în care ele strâng acolo gunoaie, să meargă să ia gunoaiele să le arunce. Într-o caserolă a zis că ar fi auzit un foșnet.

A luat capacul de la caserola aceea, deja sacul se mișca, a deschis sacul, deja fetița a început să plângă când ea a deschis sacul și, vă dați seama, că a rămas uimită. A sunat pe doctorul Robe, i-a spus că este un copil care plânge într-un sac.  Acesta, fără scrupule, îi spune: adu-l la mine să-i tai din buric, ca să moară", a mărturisit Marina Pletoiu, mama fetiței, potrivit stirileprotv.ro.

×
Subiecte în articol: Florian Robe Polizu prematur
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close