Antena 3 CNN Actualitate Detalii șocante despre copilul care a fost ucis de mamă, în Italia. Fetița a fost aruncată la tomberon, la vârsta de trei luni

Detalii șocante despre copilul care a fost ucis de mamă, în Italia. Fetița a fost aruncată la tomberon, la vârsta de trei luni

Detalii șocante despre copilul care a fost ucis de mamă, în Italia. Fetița a fost aruncată la tomberon, la vârsta de trei luni
Sursa foto: Foto: Antena 3
17 Sep 2017   •   12:10

UPDATE: Românca din Torino, care și-a ucis fiica de șase ani, după care s-a sinucis, nu este la primul gest extrem. Femeia și-a aruncat fetița la tomberon, în 2011, pe când aceasta avea doar trei luni.

Atunci, femeia a fost internată la psihiatrie și a fost cercetată de polițiști pentru gestul ei. Ulterior, ea a fost repusă în drepturile părintești, iar copilul a ajuns din nou în brațele mamei sale.

Românca în vârstă de 31 de ani din Torino, care şi-a înjunghiat fiica de şase ani, după care s-a sinucis, ar fi suferit de depresie severă.

Trupurile neînsufleţite ale celor două au fost descoperite de mama tinerei. Românca era în Italia de 15 ani şi de doi ani era căsătorită cu un italian. Tatăl copilului locuieşte în acest moment în România.

Chiar dacă ancheta este încă în curs, oamenii legii nu exclud ca la baza acestei tragedii să stea depresia severă, cu atât mai mult cu cât tatăl natural al fetiței nu și-a recunoscut niciodată copilul. 

Mai mult, Protecția Copilului din România ar fi început demersurile pentru a scoate copilul din familie, în urma unei anchete sociale, însă femeia a părăsit țara, cu tot cu copil, înainte ca acest lucru să se întâmple.

 


 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close