Antena 3 CNN Actualitate Deținut proasăpt eliberat din Penitenciarul Găești, întâmpinat la ușa închisorii cu lăutari, șampanie și covor roșu

Deținut proasăpt eliberat din Penitenciarul Găești, întâmpinat la ușa închisorii cu lăutari, șampanie și covor roșu

Deținut proasăpt eliberat din Penitenciarul Găești, întâmpinat la ușa închisorii cu lăutari, șampanie și covor roșu
13 Sep 2019   •   17:05

Lăutari, șampanie și covor roșu. Așa a fost întâmpinat un deținut proaspăt eliberat de către familie și prieteni. chiar la poarta penitenciarului Găești. Iar gardienii, sub ochii cărora s-a întâmplat totul, nu au dorit în niciun moment să îi întrerupă pe petrecăreți.

A fost atmosferă ca la nuntă în fața Penitenciarului din Găești, județul Dâmbovița! 

Au cântat lăutarii, s-au deschis sticle de șampanie și a fost întins covorul roșu cu petale de flori pentru liberarea unui deținut. S-a întâmplat zilele trecute, sub privirile mute ale gardienilor de la Peniteciarul din Găești, care, se pare că n-au dorit să deranjeze deloc petrecăreții și au permis un asemenea „spectacol", mai ceva ca o nuntă. 

„Frank" a fost așteptat ca un ginerică de rude și prieteni. Când a făcut primul pas pe poarta închisorii, lăutarii au început să cânte manele și să-i compună versuri, iar rudele și prietenii au încins ropote de aplauze. Frank a făcut primii pași în libertate pe un covor roșu, pe care au fost presărate petale de trandafiri.

Imaginile care au făcut înconjurul internetului, aici.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close