Antena 3 CNN Actualitate Deţinutul evadat de la Jilava ? prins după 10 ore

Deţinutul evadat de la Jilava ? prins după 10 ore

Deţinutul evadat de la Jilava ? prins după 10 ore
04 Iun 2007   •   08:01

După aproape 10 ore de căutări, deţinutul care evadase duminic după-amiază din penitenciarul Jilava a fost prins. El fugise din închisoare ca să-şi vadă iubita. Alături de ea l-au şi găsit, de altfel, oamenii legii. La pedeapsa de furt pe care o avea oricum de ispăşit, se adaugă acum şi cea pentru evadare. Titi Panait are 30 de ani şi în urmă cu 6 luni a fost încarcerat la Jilava. Avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi jumătate, fiind condamnat pentru furt calificat.

După ce a evadat, fugarul a fost dat în urmărire generală iar la toate ieşirile din Bucureşti au fost organizate filtre de poliţişti şi jandarmi. În acelaşi timp poliţiştii din Ilfov au mers pe mai multe piste pentru a da de urma evadatului. În cele din urmă, aproape de miezul nopţii oamenii legii l-au găsit.

Titi Panait a fost prins în braţele iubitei, acesta fiind şi motivul pentru care nu a mai putut suporta detenţia. Îi era dor de femeia cu care trăia în concubinaj de 7 ani.

Evadatul a fost escortat din nou la Penitenciarul Jilava unde îşi va executa pedeapsa pentru furt calificat. La aceasta se va mai adăuga o alta pentru evadare.

Antena 3

×
Parteneri
Scandaluri în lanț, înainte de finala Eurovision 2024
x close