Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Educaţiei a refuzat pentru a doua oară întâlnirea cu Selly. "Doamna Anisie, nu vă e ruşine? Asta face un lider?"

Ministrul Educaţiei a refuzat pentru a doua oară întâlnirea cu Selly. "Doamna Anisie, nu vă e ruşine? Asta face un lider?"

După ce a confirmat că va participa la dezbaterea cu vloggerul Selly, vineri la ora 15:00, ministrul Educaţiei s-a răzgândit. Invocând creşterea numărului de cazuri de coronavirus, Monica Anisie a transmis că va trimite în locul ei un secretar de stat.  

Ministrul Educaţiei a refuzat pentru a doua oară întâlnirea cu Selly. "Doamna Anisie, nu vă e ruşine? Asta face un lider?"
de Dana Musceleanu    |    08 Oct 2020   •   22:38

În replică, Selly s-a arătat uluit de reacţia ministrului care evită pentru a doua oară o dezbatere directă cu el, pe tema reformei educaţiei în România. Surpriza este cu atât mai mare, cu cât Monica Anisie confirmase participarea chiar joi dimineaţă, pentru ca apoi, până pe seară, să se sucească din nou.

"Nu vă e doamnă aşa, un pic ruşine să anunţaţi că veniţi şi apoi să ne lăsaţi baltă? Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniţi cu un puşti de 19 ani? "– spune Selly într-un nou videoclip postat pe conturile sale de socializare. 

Tânărul vlogger anunţă că nu va da înapoi şi, aşa cum a promis, vineri la ora 15:00 îşi aşteaptă publicul pe canalul său de Youtube pentru o dezbatere pe tema educaţiei din România. Numai că în locul ministrului Anisie, va fi un fotoliu gol. Iar în caz că se răzgândeşte din nou, este bine venită, a mai transmis Selly. 

Trebuie să ne punem pe fapte

Invitat în studioul emisiunii Sinteza Zilei de către Mihai Gâdea, Selly a expus câteva din temele pe care le-ar fi abordat în dezbaterea cu ministrul Educaţiei, dacă ar fi avut loc. Printre acesta se află şi modului în care se devine profesor în România, poate cel mai important lucru ce trebuie schimbat în învăţământul nostru.
 

×
Subiecte în articol: Monica Anisie Selly
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close