Antena 3 CNN Actualitate Deznodământ tragic în cazul elevului dispărut în apele râului Mureş. Pompierii i-au găsit trupul

Deznodământ tragic în cazul elevului dispărut în apele râului Mureş. Pompierii i-au găsit trupul

Militarii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad au reluat în această dimineaţă căutările elevului de 14 ani, dispărut ieri în apele râului Mureş, într-un cartier din Arad. Băiatul ieşise la scăldat cu alţi doi prieteni, dar, la scurt timp, a dispărut din raza vizuală a acestora. Adolescenţii au sunat la 112 şi pompierii au început imediat căutările.

Deznodământ tragic în cazul elevului dispărut în apele râului Mureş. Pompierii i-au găsit trupul
Sursa foto: foto: ISU ARAD
de Cristi Popovici    |    15 Sep 2020   •   16:45

Aproape 8 ore au căutat pompierii trupul băiatului dispărut în apele râului Mureş, până când au primit ordin să oprească operaţiunea, din cauza întunericului.

În această dimineaţă, echipajele de scafandri şi pompieri au reluat căutările, iar după câteva ore, aveau să-l găsească pe băiatul de 14 ani.

Din nefericire, speranţele părinţilor că băiatul ar fi putut fi găsit în viaţă au fost spulberate în momentul în care militarii au scos la suprafaţă trupul acestuia. El a fost găsit la zeci de metri depărtare de locul unde dispăruse în râu, într-o zonă unde râul Mureş are o adâncime de şapte-opt metri.

"Cei doi copii găsiţi pe malul râului au afirmat că, după ce au plecat de la şcoală, s-au oprit la Mureş să facă o baie, iar colegul lor nu a mai ieşit la suprafaţa apei", declarase ieri purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Băieţii participaseră la festivitatea de deschidere a şcolii şi, după, au decis să facă o baie în râul Mureş. 

×
Subiecte în articol: Arad mures
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close