Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri incendiare despre Crin Antonescu și formarea USL

Dezvăluiri incendiare despre Crin Antonescu și formarea USL

Dezvăluiri incendiare despre Crin Antonescu și formarea USL
Sursa foto: Foto: Facebook / Crin Antonescu
17 Apr 2017   •   10:47

Dan Radu Ruşanu, fost vicepreşedinte al PNL, face dezvăluiri despre politicianul Crin Antonescu, de pe vremea când acesta era președintele partidului.

PSNews prezintă câteva pasaje din cartea lui Ruşanu “Mai sunt judecători la Berlin” ce fac referire la personalitatea politica a lui Crin Antonescu,  la momentele cruciale din perioada în care era la cârma PNL şi nu doar atât.

“Crin Antonescu nu putea fi atacat de Traian Băsescu. De fapt, după alegerea sa ca preşedinte al PNL, atacurile venite din partea presei „băsiste“ la adresa sa se limitaseră la: „este foarte comod“, „se trezeşte dimineaţa târziu“, „pierde nopţile la pocher“ – acuze puţin credibile. A urmat acea acuzaţie de colaborator al Securităţii – nume de cod: Porumbaru –, lansată de zvonistica presei băsiste, dar care a murit foarte repede; nimeni nu a crezut că „rebelul“ şi „incontrolabilul“ Crin Antonescu ar fi putut fi colaborator al Securității”, scrie Rușanu în cartea sa.

În ceea ce privește USL, fostul membru PNL susține că aceasta a fost „o construcţie cu o bază neconsolidată”. „USL a fost  caracterizată de” paroxism, alimentată și de „binevoitori“ din ambele partide. Atunci, i-am prezentat lui Crin trei principii pentru următoarea perioadă, principii la care rămăsese să se gândească: PNL să nu abandoneze guvernarea până la alegerile prezidențiale; PNL să nu fie inițiatorul ruperii alianței, măcar până în anul 2015; PNL să participe pe liste comune cu PSD la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, pentru a da un semnal de unitate electoratului PSD.”

×
Subiecte în articol: previziuni Crin Antonescu dan radu rusanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close