x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Dezvăluirile lui Radu Tudor despre polițistul mort și Gabriel Oprea

de 03 Mar 2016   •   20:17
Analistul militar Radu Tudor a dezvăluit la Antena 3, joi, când Gabriel Oprea a demisionat din fruntea UNPR că, după moartea polițistului Bogdan Gigină, a primit un telefon și i s-a spus că fostul vicepremier va fi executat de sistem.
 
”După moartea polițistul Gigină, am primit un mesaj de la un personaj care e așa, în ambele zone - și civilă și militară - care mi-a spus foarte clar că Oprea va fi executat de sistem”, a spus Radu Tudor, joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit pe 20 octombrie 2015, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală, în timp ce asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Afacerilor Interne de atunci, Gabriel Oprea.
 
Realizatorul emisiunii Punctul de întâlnire a povestit că a întrebat de ce va fi executat Oprea de sistem și i s-a răspuns ”pentru că i s-a cerut să plece și nu a plecat”.
 
Fostul premier Victor Ponta a spus atunci când a demisionat de la șefia Guvernului că i-a cerut lui Gabriel Oprea să plece prin demisie și nu a vrut, așa că a plecat el.
 
”De ce sistemul își execută propria creație? Că Gabriel Oprea e un om care, în ultimii 15 ani, a fost în intimitatea celor mai importante decizii din securitatea națională”, s-a întrebat Radu Tudor.
 
În ce privește unul din dosarele lui Gabriel Oprea, cel cu mașina Audi pe care o folosea, analistul militar Radu Tudor a comentat: ”Audi A8L avea și ministrul Radu Berceanu acum opt ani. Și nu a fost nicio anchetă”.
 
Gabriel Oprea a anunțat, joi, într-o scrisoare adresată membrilor partidului, că demisionează de la șefia UNPR, arătând că face acest lucru pentru a da o șansă în plus partidului la alegerile din acest an.

Citiți și 
Mugur Ciuvică: Demisia lui Oprea nu are legătură cu ce se vede. Bănuiala mea, spre convingere, e că sunt trase niște sfori
 
sati