Antena 3 CNN Politică Mugur Ciuvică: Demisia lui Oprea nu are legătură cu ce se vede. Bănuiala mea, spre convingere, e că sunt trase niște sfori

Mugur Ciuvică: Demisia lui Oprea nu are legătură cu ce se vede. Bănuiala mea, spre convingere, e că sunt trase niște sfori

Mugur Ciuvică: Demisia lui Oprea nu are legătură cu ce se vede. Bănuiala mea, spre convingere, e că sunt trase niște sfori
03 Mar 2016   •   19:19

Mugur Ciuvică, președintele GIP, a spus joi, după demisia lui Gabriel Oprea de la ședia UNPR, că în cazul politicianului, DNA  a deschis două dosare ”penibile” și crede că altele ar fi motivele din spatele demisiei.

 
”Ce se întâmplă în politică, lucrurile sunt la vedere pe scenă. Se întâmplă pe scenă lucruri care nu au logică. Bănuiala mea, spre convingere, e că există niște sfori trase din culise și care îi fac pe actorii politici să se miște bizar. (...) După ce Ponta și-a dat și-a dat demisia din partid pe Facebook, vine acum domnul Oprea și se mișcă cam tot la fel”, a spus Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Dosarele deschise de Direcția Națională Anticorupție (DNA) în cazul lui Gabriel Oprea sunt ”penibile”, a apreciat Ciuvică.
 
”Sunt două dosare penibile deschise la DNA, cel cu coloana oficială și mașina cumpărată de Doi ș-un sfert, pe care a folosit-o Gabriel Oprea. Și demisia nu are legătură cu se vede, sunt convins că există alte mecanisme care l-au împins aici”, a adăugat Mugur Ciuvică.
 
În ce privește viitorul UNPR, ”demisia lui Oprea, după mine, înseamnă și terminarea partidului”, a comentat Mugur Ciuvică.

Gabriel Oprea a anunțat, joi, într-o scrisoare adresată membrilor partidului, că demisionează de la șefia UNPR, arătând că face acest lucru pentru a da o șansă în plus partidului la alegerile din acest an.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close