Antena 3 CNN Actualitate Din 1 martie Antena3 lansează grila de primăvară

Din 1 martie Antena3 lansează grila de primăvară

Din 1 martie Antena3 lansează grila de primăvară
28 Feb 2010   •   17:39




Începând cu 1 martie, postul de televiziune Antena3 trece la grila de primavără. Structura noii grile de programe încearcă să acopere mai tranşant evenimentele de peste zi dar şi să răspundă prompt nevoii de informare a publicului telespectator.

Marea noutate a primăverii la Antena3 este faptul că emisiunea News Magazine va fi realizată de Alessandra Stoicescu. De luni până vineri, între orele 10 şi 12, Alessandra va dezbate principalele teme ale zilei, împreună cu invitaţi implicaţi direct în evenimente sau cu analişti de marcă.


Sabina Iosub şi Andrei Badin vor lua pulsul evenimentelor în desfăşurare şi vor analiza pentru telespectatori ştirile din prima parte a zilei în Ediţia de prânz . Emisiunea se va difuza de luni până vineri, între orele 13-14 (prima parte) şi 15-16 (a doua parte).

Începând cu ora 16, publicul telespectator va putea urmări Antena 3 Special, emisiune realizată din luna martie de Paula Rusu şi Moise Guran. Axată pe analize şi comentarii despre cum ştirile care tocmai se întâmplă ne pot influenţa viaţa de zi cu zi, emisiunea îşi propune să aducă o plus valoare informaţiei.


Dana Grecu şi Radu Tudor vor realiza consacrata emisiune La Ordinea Zilei între orele 18.45 ? 20.00. Principalele subiecte vor fi dezbătute cu cei mai importanţi oameni ai zilei, cu autorităţi publice sau cu cei mai abili comentatori şi analişti media.

Vineri seara, de la ora 23.05, Antena3 va difuza cele mai noi serii din cea mai bună emisiune auto din lume, Top Gear. Aceste serii recente vor include şi emisiunea filmată în România, din care reamintim întrecerea de supercar-uri în subsolurile Palatului Parlamentului sau traseul de pe Transfăgărăşan.

Sâmbătă, între orele 19.00 şi 21.00 Alessandra Stoicescu va prezenta, împreună cu invitata permanentă Floriana Juncan, deja consacrata emisiune Q&A, urmată, de la orele 22.00 pana la orele 24.00, de emisiunea Bizbazar cu Moise Guran, principalul jurnal economic al săptămânii.


Cea mai buna echipă de jurnalişti din România, distinsă 3 ani consecutiv cu Premiul APTR, echipa Stirilor Antena3, va reaşeza structura principalelor emisiuni informative ale zilei in funcţie de cronologia evenimentelor.
Ziua a fost împărţită în 3 paliere de evenimente, fiecare palier având un profil de public în funcţie de intervalul orar în care se desfăşoară.




Astfel, Ştirile Antena3 de dimineaţă, între orele 06.00 şi 11.00 vor fi realizate şi prezentate de cuplul Mădălina Puşcalău şi Ovidiu Maior.


Ştirile de ultima oră din România şi întreaga lume, subiecte importante dar şi exclusivităţi se vor regăsi în programele de Ştiri Antena 3 din intervalul orar 12.00 ? 18.00 şi care vor fi realizate şi prezentate, prin rotaţie, de Andreea Stroe şi Irina Petraru.


Mihaela Bîzilă va realiza şi prezenta Stirile Antena 3 din prime time (la orele 18.00, 20.00 şi 21.00), oferind telespectatorilor o selecţie atentă de informaţii din cele mai importante domenii.

Celelalte emisiuni importante ale Antenei 3, lidere de audienţă în zona nişei de ştiri, anume Ştirea Zilei cu Gabriela Vrânceanu Firea, Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea şi În gura presei cu Mircea Badea, vor rămâne în grila de primăvară la orele care le-au consacrat.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close