Antena 3 CNN Actualitate Din cauza zăpezilor care se topesc, mormintele dintr-un cimitir din Prahova au început să se surpe (VIDEO)

Din cauza zăpezilor care se topesc, mormintele dintr-un cimitir din Prahova au început să se surpe (VIDEO)

Din cauza zăpezilor care se topesc, mormintele dintr-un cimitir din Prahova au început să se surpe (VIDEO)
Sursa foto: cimitir
18 Feb 2010   •   20:36

Din cauza ploilor abundente şi a zapezii care s-a topit, cimitirul dintr-o localitate prahoveană a fost inundat. Apa este atât de mare încât mormintele au început să se surpe. Nici gropi nu se mai pot face aşa că orice înmormântăre se va face într-un cimitir din satul vecin.

Sătenii din Dârvari spun că în unele locuri apa atingea aproximativ un metru. Pe unele porţiuni pământul este suprasaturat de apă şi se afundă. După ce apele au mai scăzut un pic, unii şi-au făcut curaj şi au intrat în cimitir să aprindă o lumânare.

Sătenii se tem ca hoţii de fier vechi să nu profite de situaţie şi să fure crucile. Autorităţile locale spun că au facut tot ce au putut, dar apa a fost prea mare şi se retrage greu.

Cimitirul din Dârvari are peste 300 de locuri de veci. Până se vor retrage apele toate înmormântările se vor face înt-un cimitir care se afla la aproape 5 kilometri distanţă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: cimitir zapada
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close