Antena 3 Actualitate Dispensar construit de zeci de săteni, în Argeş. Femei şi bărbaţi lucrează cot la cot pentru a ridica GRATIS clădirea atât de necesară în comună

Dispensar construit de zeci de săteni, în Argeş. Femei şi bărbaţi lucrează cot la cot pentru a ridica GRATIS clădirea atât de necesară în comună

11 Mar 2015   •   10:07

Zeci de oameni dintr-o localitate argeşeană s-au oferit voluntari pentru a construi un dispensar. Autorităţile nu aveau bani pentru a plăti o firmă specializată în construcţii, aşa că oamenii din Băbana s-au oferit să facă ei clădirea gratis.

Niciunul nu este zidar de meserie dar speră să se descurce. Au reuşit deja să toarne fundaţia clădirii.

37 de localnici din Băbana au turnat în doar trei ore fundaţia viitorului dispensar. Femei şi bărbaţi, au lucrat cot la cot după ce şi-au împărţit sarcinile.

Nimeni nu primeşte bani pentru munca depusă. Răsplată este faptul că se vor putea mândri cu ceea ce au făcut . În plus primarul localităţii le oferă la finalul zilei o masă caldă.

Primarul spune că nu a avut fonduri pentru a plăti o firmă specializată de construcţii.

Zidarii de ocazie spun însă că lucrările vor dura ceva mai mult , dar speră să poată inaugura clădirea în toamna aceasta.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close