Antena 3 CNN Actualitate Distracţie penalizată: De 1 mai, românii au plătit amenzi în valoare de 1,5 milioane euro (VIDEO)

Distracţie penalizată: De 1 mai, românii au plătit amenzi în valoare de 1,5 milioane euro (VIDEO)

Distracţie penalizată: De 1 mai, românii au plătit amenzi în valoare de 1,5 milioane euro (VIDEO)
Sursa foto: tineri
04 Mai 2010   •   23:27

Criză, criză, dar românii au avut bani de dat în weekendul de 1 mai. În doar două zile, turiştii au cheltuit pe cazare, mâncare şi cluburi peste 6 milioane de euro. Iar cei care au sărit calul au mai dat un milion şi jumătate de euro doar ca să plătească amenzile de la poliţie.

Turiştii au preferat litoralul şi Valea Prahovei. Acolo au fost zonele în care s-au şi produs cele mai multe nereguli. Poliţiştii au dat peste şoferi băuţi, vitezomani, dar şi peste tineri care încercau să vândă droguri.

Românii au chefuit, dar au şi luat amenzi. Cei aproape 14.000 de poliţişti au aplicat peste 32.000 de mii sancţiuni în valoare de peste 5 milioane 800 de mii de lei. Adică în jur de 1 milion 400 de mii de euro.

Bărbatul nervos pe care îl veţi vedea în imaginile următoare a fumat marijuana şi apoi s-a urcat la volan. A provocat un accident de circulaţie în care a rănit un om şi a avariat patru maşini. Nu a fost singurul petrecăreţ căruia i s-au pus cătuşele. Din cei peste 900 de suspecţi de infracţiuni, 60 au fost reţinuţi.



Observator

×
Subiecte în articol: amenda romani 1 mai
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close