Antena 3 CNN Actualitate Doar ei doi şi o cameră video. Luna de miere în jurul lumii, călătoria ideală pe care au făcut-o doi tineri clujeni

Doar ei doi şi o cameră video. Luna de miere în jurul lumii, călătoria ideală pe care au făcut-o doi tineri clujeni

Doar ei doi şi o cameră video. Luna de miere în jurul lumii, călătoria ideală pe care au făcut-o doi tineri clujeni
Sursa foto: Foto: clujcitynews.ro
de O.P.    |    27 Iun 2012   •   05:59

Doi tineri din Cluj au avut parte de o lună de miere cum mulţi şi-ar dori. Au călătorit timp de 26 de săptămâni în jurul Pământului, doar ei şi o cameră video.

Cei doi soţi au reuşit să viziteze în voiajul lor de nuntă patru continente: Europa, Africa, Asia şi Australia. Tinerii căsătoriţi s-au întors acasă cu o mulţime de amintiri. Cătălin şi Rovana visau să călătorească prin lume încă de când s-au cunoscut. După căsătorie, au decis să-şi împlinească această dorinţă.

Au vizitat cinci continente şi 22 de ţări. Printre acestea se numără Indonezia, Cambodgia, Thailanda, Argentina, Noua Zeelandă sau Brazilia.

Au plecat de acasă cu 13 bilete de avion care aveau să le asigure transportul pe distanţele mari. În rest, totul a fost spontan. Aşa au ajuns să parcurgă 70.000 de kilometri folosind nu mai puţin de 19 mijloace de transport. 

Au făcut baie în golfurile indoneziene, au traversat Alpii şi s-au împrietenit cu foarte mulţi oameni. Întreaga călătorie i-a costat pe cei doi stomatologi 20.000 de euro, dar asta pentru că au încercat pe cât posibil să reducă toate costurile.



×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close