Antena 3 CNN Actualitate Doctorii din Vâlcea, despre femeia care nu ştia că este însărcinată: E posibil ca medicii să mai şi greşească

Doctorii din Vâlcea, despre femeia care nu ştia că este însărcinată: E posibil ca medicii să mai şi greşească

Doctorii din Vâlcea, despre femeia care nu ştia că este însărcinată: E posibil ca medicii să mai şi greşească
Sursa foto: Foto: Mediafax
07 Apr 2011   •   10:47
Conducerea spitalului din Râmnicu Vâlcea, responsabilă pentru femeia care a născut în toaleta spitalului, a declarat că este posibil ca medicii să mai şi greşească, dacă nu sunt de specialitate.

Femeia a ajuns la spital din cauza durerilor, iar doctorii i-au spus pe rând că suferă de afecţiuni hepatice, colică renală şi chiar tumoră uriaşă. Nimeni nu şi-a dat seama că era vorba despre o sarcină. Ca să scape de dureri, aceasta a mers la toaletă, unde a născut un copil perfect sănătos.

Oficialii spitalului spun că sarcina ar fi putut treace neobservată la analize.

“Dacă nu este medic de specialitate, există şansa să nu-şi dea seama că este gravidă, dacă femeia nu spune că este gravidă”, a afirmat doctorul Teodor Amza, directorul medical al maternităţii.

Femeia nu a depus încă plângere împotriva doctorilor de la spitalul respectiv, astfel încât nici Colegiul Medicilor nu a deschis încă o anchetă în acest caz. Medicii implicaţi în acest caz au fost totuşi audiaţi de conducerea spitalului din Râmnicu Vâlcea.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close