Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi cu cagule au atacat o vânzătoare a unei case de amanet din Gheorgheni

Doi bărbaţi cu cagule au atacat o vânzătoare a unei case de amanet din Gheorgheni

Doi bărbaţi cu cagule au atacat o vânzătoare a unei case de amanet din Gheorgheni
26 Noi 2009   •   23:38

O angajată a unei case de schimb valutar din Gheorgheni a fost ameninţată, joi dimineaţă, cu arma de doi bărbaţi care au fugit fără a reuşi să fure bani din seif, relatează Mediafax. Poliţia îi caută acum pe cei doi agresori care erau mascaţi cu cagule în momentul atacului


"Vânzătoarea, K.E, a ajuns la locul de muncă, a descuiat uşa de la intrarea în unitate şi, aproape imediat după ea, în incintă au intrat două persoane de statură medie, cu feţele acoperite de cagule negre şi îmbrăcate cu haine de culoare închisă", a declarat Daniela Crişan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita.

Potrivit aceleiaşi surse, angajata a fost strânsă de gât de unul dintre cei doi bărbaţi, în timp ce celălalt i-a acoperit ochii şi gura cu mâinile, spunându-i să tacă. Însă, femeia a observat că unul dintre agresori ţinea în mână un pistol şi a început să lovească în mobilier cu picioarele. Cel care ţinea arma purta mănuşi din material textil tot de culoare neagră, potrivit angajatei casei de schimb.
Celălalt bărbat mascat a încercat, fără succes, să deschidă sertarul în care se afla seiful. După ce s-a auzit un zgomot de paşi pe scara exterioară cei doi s-au speriat şi au fugit.

Proprietara casei de amanet a fost împinsă de unul dintre agresori în momentul în care cei doi au deschis uşa pentru a fugi. Femeia a căzut şi a suferit contuzii şi leziuni.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului dupăp ce au fost chemaţi printr-un apel la 112. Mai multe persoane sunt deja audiate, poliţia reuşind să alcătuiască un grup de suspecţi pe baza declaraţiilor martorilor.

Femeia care deţine casa de amanet a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: atac
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close