Doi constănțeni care au parcat neregulamentar, condamnați pentru ucidere din culpă

de D.G.    |    16 Ian 2017   •   13:43
Doi constănțeni care au parcat neregulamentar, condamnați pentru ucidere din culpă foto: pixabay.com

Doi magistratii au condamnat definitiv pentru ucidere din culpa doi soferi din Constanța care si-au parcat masinile neregulamentar. Din cauza lor, s-a produs un accident soldat cu moartea unui om, potrivit stirileprotv.ro.

In acelasi dosar a mai fost condamnat, tot pentru ucidere din culpa, soferul in masina caruia se afla victima, ca pasager. In motivarea deciziei, judecatorii au aratat ca soferul care a provocat accidentul, dar si cei care au parcat neregulamentar, sunt la fel de vinovati.

Accidentul s-a petrecut în ianuarie 2010, cand un barbat ce conducea cu viteză, a pierdut controlului volanului si a lovit doua autoturisme parcate neregulamentar. In accident au fost doua persoane si una dintre ele, aflata pe scaunul din dreapta soferului, a decedat.

La mai bine de sapte ani dupa producerea accidentului, Curtea de Apel Constanta a decis definitiv ca soferul masinii care a provocat accidentul sa fie condamnat la aproape doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Iar cei doi soferi care si-au parcat neregulamentar masinile au primit cate noua luni de inchisoare, tot cu suspendare, pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Parteneri
x close