Antena 3 CNN Actualitate Doi constănțeni care au parcat neregulamentar, condamnați pentru ucidere din culpă

Doi constănțeni care au parcat neregulamentar, condamnați pentru ucidere din culpă

Doi constănțeni care au parcat neregulamentar, condamnați pentru ucidere din culpă
Sursa foto: foto: pixabay.com
16 Ian 2017   •   13:43

Doi magistratii au condamnat definitiv pentru ucidere din culpa doi soferi din Constanța care si-au parcat masinile neregulamentar. Din cauza lor, s-a produs un accident soldat cu moartea unui om, potrivit stirileprotv.ro.

In acelasi dosar a mai fost condamnat, tot pentru ucidere din culpa, soferul in masina caruia se afla victima, ca pasager. In motivarea deciziei, judecatorii au aratat ca soferul care a provocat accidentul, dar si cei care au parcat neregulamentar, sunt la fel de vinovati.

Accidentul s-a petrecut în ianuarie 2010, cand un barbat ce conducea cu viteză, a pierdut controlului volanului si a lovit doua autoturisme parcate neregulamentar. In accident au fost doua persoane si una dintre ele, aflata pe scaunul din dreapta soferului, a decedat.

La mai bine de sapte ani dupa producerea accidentului, Curtea de Apel Constanta a decis definitiv ca soferul masinii care a provocat accidentul sa fie condamnat la aproape doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Iar cei doi soferi care si-au parcat neregulamentar masinile au primit cate noua luni de inchisoare, tot cu suspendare, pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

×
Parteneri
Alertă meteo, emisă de ANM. Cod galben de ploi, vijelii şi grindină în România
x close