Antena 3 CNN Actualitate Cinci copii spulberați de o mașină în Capitală, intenționat. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Cinci copii spulberați de o mașină în Capitală, intenționat. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Cinci copii au fost spulberați de o mașină în Capitală. Șoferul i-a lovit în plin și a fugit de la locul accidentului. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Cinci copii spulberați de o mașină în Capitală, intenționat. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere
de Carmina Pricopie    |    22 Apr 2022   •   13:13

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 13:40,  în Sectorul 2 al Capitalei. 

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar momentul impactului. 

Şoferul i-a lovit în plin şi a fugit de la locul accidentului. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Update 22 aprilie, ora 18: "Până la această oră, Poliţia nu ne-a anunţat că l-ar fi prins pe cel care conducea această maşină. Maşinile sunt absolut îngrozitoare. Nu vreau să cred că a făcut asta cu intenţie, deşi se vede clar că trage de volan dreapta, dar nu venea cu viteză. Probabil că poliţiştii la această oră cunosc cine este  şofeul acestei maşini, pentru că maşina a fost abandonată aproape de locul accidentului. Erau opt persoane în mijlocul străzii, cinci copii şi trei adulţi. Din fericire, doar doi dintre ei au ajuns la spital, unul de 1 an şi altul de 4 ani", a precizat Carmina Pricopie, senior-editor Antena 3.

Câțiva copii și adulți se aflau pe o străduță îngustă din Sectorul 2 când o mașină a venit cu o viteză nu foarte mare și a intrat pur și simplu în grupul adunat pe marginea străzii. 

Potrivit informațiilor furnizate de către cei de la Brigada Rutieră polițiștii au făcut cercetări la fața locului însă șoferul a fugit imediat după accident, fără încuviințarea polițiștilor sau a procurorului de caz. 

Acesta a fugit, însă doar după ce a abandonat mașina la o distanță mică de locul accidentului. 

În urma impactului, cei doi copii în vârstă de 1 an, respectiv 4 ani, au fost transportați la spital.

În acest moment se încearcă identificarea și prinderea șoferului. 

Ce spune poliția

”La data de 21.04.2022, în jurul orei 13.40, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe o arteră din sectorul 2.

Din datele existente la acest moment, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Str. Ștefan Pascale, la intersecția cu Str. Gimalău, a accidentat doi pietoni, iar după producerea evenimentului rutier a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi pietoni, minori, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, precum și pentru identificarea conducătorului autovehiculului de către polițiștii Biroului Accidente cu Autori Necunoscuți din cadrul Brigăzii Rutiere”. 

×
Subiecte în articol: accident București
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close