Antena 3 CNN Actualitate Doi frați români din Italia riscă închisoare pe viață. Ce au putut să facă

Doi frați români din Italia riscă închisoare pe viață. Ce au putut să facă

Cristian Munteanu, în vârstă de 40 de ani, și Ștefan Munteanu, în vârstă de 36 de ani, riscă închisoarea pe viață, în Italia.

Doi frați români din Italia riscă închisoare pe viață. Ce au putut să facă
Sursa foto: Hepta/ ARHIVA
25 Mai 2020   •   17:53

Cei doi sunt acuzați că l-ar fi ucis pe Neculai Roșu, un alt român în vârstă de 50 de ani.

aautopsia a dezvăluit motivele reale ale morții lui Neculai Roșu, găsit mort într-o groapă din Tor Pagnotta pe 12 mai 2019. Se pare că victima nu era mort în momentul în care frații Munteanu au decis să scape de trupul său. Victima și-ar fi pierdut viața după ce i s-a fracturat gâtul în momentul în care a fost aruncată în canal, potrivit ilmessaggero.it, citat de stiridiaspora.ro.

Astfel că procurorii au decis să-l acuze și pe Ștefan Munteanu de omor. Acesta este convins că victima era deja moartă. Chiar și așa, atât el, cât și fratele său riscă închisoarea pe viață fără posibilitate de a fi eliberați condiționat.

Amintim că Ștefan Munteanu și Neculai Roșu, doi oameni ai străzi, au băut mai mult alcool în seara zilei de 11 mai. La un moment dat, între cei doi a izbucnit un conflict, iar Munteanu l-a lovit pe Roșu de mai multe ori.

A doua zi dimineață, când s-a trezit din beție, lui Ștefan Munteanu i s-a părut că Neculai Roșu este în cortul său și nu mai respiră. A crezut că bărbatul este mort, așa că și-a chemat fratele, pe Cristian Munteanu, în ajutor. Cei doi au decis să scape de trupul lui Neculai Roșu și l-au aruncat într-un canal plin cu apă.

×
Parteneri
Incendiu uriaş la Mănăstirea Turnu din Prahova
x close