Antena 3 CNN Actualitate Doi părinți din Vaslui acuză autorităţile că le-au luat cu forţa cei nouă copii. Motivul invocat de autorități

Doi părinți din Vaslui acuză autorităţile că le-au luat cu forţa cei nouă copii. Motivul invocat de autorități

Doi părinți din Vaslui acuză autorităţile că le-au luat cu forţa cei nouă copii. Motivul invocat de autorități
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Ian 2016   •   22:48

O familie din localitatea Dumeşti se judecă cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, după ce toţi cei 9 copii le-au fost luaţi în regim de urgenţă şi plasaţi la asistenţi maternali, respectiv centre de plasament.

Soţii Dumitru şi Lenuţa Munteanu, din comuna Dumeşti, povestesc printre lacrimi momentele dramatice ale despărţirii de cei nouă copii. Ei spun că reprezentanţii DGASPC Vaslui au venit la ora 4 dimineaţa, însoţiţi de nouă jandarmi, poliţişti şi un executor judecătoresc, în total 19 persoane. Copiii au fost treziţi din somn pentru a fi luaţi de asistenţii sociali. Speriaţi, micuţii au început să ţipe, implorându-şi părinţii să nu îi lase să fie luaţi.

De partea cealaltă, reprezentanţii DGASPC Vaslui afirmă că familia Munteanu era de mai mulţi ani monitorizată pentru că îşi neglijau cei nouă copii, care se aflau într-o situaţie deplorabilă în momentul în care au fost scoşi din familie: murdari şi cu păduchi.
Continuare pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: protectia copilului
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close