Antena 3 CNN Actualitate Dolj. Un bărbat care încercase să îşi răpească prietena, împuşcat în picior de un poliţist

Dolj. Un bărbat care încercase să îşi răpească prietena, împuşcat în picior de un poliţist

Dolj. Un bărbat care încercase să îşi răpească prietena, împuşcat în picior de un poliţist
Sursa foto: politist
28 Iul 2009   •   08:40

Scandal în toată regula luni seară într-o comună doljeană. Un barbat care răpise o fată în vârsta de 19 ani a fost împuşcat în picior de un poliţist. În replică, doi prieteni ai răpitorului au sărit la bătaie. Totul s-a încheiat cu intervenţia forţelor de ordine chemate în ajutor de poliţist.

Scandalul a început în jurul orei 21. Un bărbat în varsta de 27 de ani a încercat să-şi răpească fosta iubită. Fata, în vârstă de 19 ani, a fost luată pe sus de bărbatul care mai era însoţit de încă doi amici. Între timp însă, mama fetei, care a văzut toată scena, l-a alertat pe şeful de post din comună.

Imediat ce a fost sesizat, şeful de post a pornit pe urmele agresorilor. I-a prins pe stradă, însă s-a văzut nevoit să treacă la măsuri radicale pentru a-i potoli pe cei trei bărbaţi. A tras un foc de avertisment, după care l-a împuşcat pe răpitor în picior. Ceilalţi doi l-au atacat atunci pe poliţist.

Bărbatul şi complicii lui nu recunosc că ar avea vreo vină. Ba dimpotrivă, se consideră nedreptăţiţi de către şeful de post din comună.

Între timp, politiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele incidentului.

Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close