Antena 3 CNN Actualitate Două persoane reţinute în cazul scandalului între taximetriştii din zona Aeroportului Otopeni

Două persoane reţinute în cazul scandalului între taximetriştii din zona Aeroportului Otopeni

Două persoane reţinute în cazul scandalului între taximetriştii din zona Aeroportului Otopeni
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Ian 2012   •   18:40

Două persoane au fost reţinute de poliţiştii de la Poliţia Transporturi Aeriene, după ce mai mulţi taximetrişti s-au luat la bătaie în faţa aeroportului Otopeni, informează Mediafax

Cei doi vor fi prezentaţi vineri dimineaţă procurorilor Parchetului Judecătoriei Buftea, a declatat purtătorul de cuvânt al Parchetului, Aurelia Constantinescu.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Buftea fac cercetări cu privire la altercaţia în care au fost implicaţi mai mulţi taximetrişti în zona Aeroportului Otopeni, în timpul căreia au fost trase cinci focuri de armă, potrivit Ministerului Public.
   
În timpul incidentului au fost distruse două autoturisme care aparţineau unora dintre persoanele implicate şi au fost trase cinci focuri de armă de către una dintre persoanele implicate în incident, cu un pistol cu bile de cauciuc. Anchetatorii au stabilit că arma era deţinută legal.
   
În cauză au fost audiate mai multe peroane şi se derulează cercetări în scopul identificării celorlalte persoane implicate în incident.

×
Subiecte în articol: aeroportul Otopeni Otopeni procurori
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close