Antena 3 CNN Actualitate Dragnea, mesaj suprinzător pentru Klaus Iohannis

Dragnea, mesaj suprinzător pentru Klaus Iohannis

Dragnea, mesaj suprinzător pentru Klaus Iohannis
Sursa foto: foto: Presidency.ro
10 Mar 2017   •   11:33

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, întrebat de ce a adoptat un ton conciliant faţă de preşedintele Iohannis, că este nevoie de un nou început în relaţia cu acesta şi că se se va alege praful dacă se va continua lupta „ca chiorii”, el arătând de la atât zgomot nu se mai aude „muzica”, scrie Gandul.info.

„Dacă noi ne războim între noi, dacă eu mă cert în continuare cu preşedintele Iohannis şi ducem războiul până la capăt (...), în această perioadă destinul nostru ca ţară o să fie hotărât de alţii. Dacă noi rămânem cantonaţi în frământări interne, în războaie interne, care pot fi justificate în campaniile electorale, eu vă spun că nu vom conta, adică o să ne trezim între bărci, aşa, ca să vorbesc academic”, a spus Dragnea la un post TV pledând pentru un nou început în relaţia cu Iohannis.

Întrebat de ce a adoptat un ton conciliant faţă de Iohannis, Dragnea a răspuns: „O spun foarte cinstit şi sincer: eu am două variante. Eu, persoană fizică, da? Să duc războiul cu Iohannis până a infinit sau până la un sfârşit pe care nu-l poate prevedea nimeni. Sau să încercăm să facem pace pentru această ţară. Eu vreau a doua variantă”.

 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close