Antena 3 CNN Actualitate Dramă într-o familie de români din Spania, după ce fetița în vârstă de numai un an și două luni a murit, sub privirile neputincioase ale mamei și bunicii

Dramă într-o familie de români din Spania, după ce fetița în vârstă de numai un an și două luni a murit, sub privirile neputincioase ale mamei și bunicii

Luciana, o fetiță româncă de un an și două luni a murit în Spania, în ciuda eforturilor disperate făcute de medici pentru a o salva pe micuță.

Dramă într-o familie de români din Spania, după ce fetița în vârstă de numai un an și două luni a murit, sub privirile neputincioase ale mamei și bunicii
Sursa foto: Pixabay.com
26 Mai 2020   •   17:14

Fetița s-a stins din viață, luni 25 mai, la centrul medical din Vilalba, chiar sub ochii mamei și bunicii care nu au putut face nimic. Familia nu știe dacă fetița suferea de vreo boală

Mama ei a povestit cum s-a întâmplat totul. Ea a ieșit dimineața împreună cu copilul să facă niște cumpărături la un magazin din localitatea Vilalbesa de Noche, unde familia este rezidentă, scrie publicația La Voz de Galicia, citată de stiridiaspora.ro.

Cele două au ajuns acasă înainte de prânz, iar tocmai atunci a sunat telefonul. Când a terminat de vorbit, tânăra s-a uitat la fetița ei și a văzut-o întinsă pe jos, leșinată.

Mama și bunica fetiței au luat-o în brațe și au mers urgent la centrul medical din Vilalba. Scena de aici este de-a dreptul cutremurătoare, mama copilei țipând disperată la medici s-o salveze.  

Cadrele medicale s-au luptat mai mult de o oră încercând să-i salveze viața, dar în cele din urmă fetița a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.
Cauzele morții par să fie naturale

Potrivit raportului medical inițial, fetița nu avea semne de violență pe corp, iar cauzele morții par să fie naturale. Totuși, această ipoteză va fi stabilită clar în urma autopsiei.

După confirmarea decesului copilei, poliția a preluat cazul și a ridicat trupul acesteia. În principiu, nu există nicio suspiciune de violență. Este foarte posibil ca fetița să fi suferit deja o boală iar părinții să nu fi știut nimic.

×
Parteneri
Ligia Deca a anunțat când vor fi recuperate cursurile pierdute
x close