Antena 3 CNN Actualitate Drama unei concurente la “X Factor”. Soţul ei, rănit grav în clubul Colectiv. „Irina ştie că tati e la serviciu. Nu cred că Dumnezeu vrea să îl ia de lângă ea”

Drama unei concurente la “X Factor”. Soţul ei, rănit grav în clubul Colectiv. „Irina ştie că tati e la serviciu. Nu cred că Dumnezeu vrea să îl ia de lângă ea”

Drama unei concurente la “X Factor”. Soţul ei, rănit grav în clubul Colectiv. „Irina ştie că tati e la serviciu. Nu cred că Dumnezeu vrea să îl ia de lângă ea”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Photo for Two
03 Noi 2015   •   15:00
Luciana Răducanu a participat ediţia “X Factor” difuzată de Antena 1 pe 23 octombrie. A cântat impecabil şi a venit pe scenă însoţită de fetiţa ei de 4 ani. Alături de artistă, la preselecţii s-a aflat şi soţul ei, Cristian Răducanu. Bărbatul a fost grav rănit în incendiul din clubul Colectiv.

Vedeţi aici imagini cu Luciana Răducanu la X Factor

Vineri, 30 octombrie, Luciana a postat un mesaj pe Facebook în care a cerut ajutorul prietenilor. “Tremur toată. Cristi este la clubul unde a avut loc explozia. Vă rog, dacă e cineva cu el, să îmi dea un semn. Are telefonul închis. Mor aici...”

Sâmbătă, Luciana a postat un nou mesaj pe reţeaua de socializare: “Cristi a trecut ca prin minune printr-o stare critică (unde ar fi fost ceva la cap). S-a trezit din coma indusă și respiră singur. Am vorbit cu el de două ori. I-am zis să fie pozitiv, că totul va fi bine și să se bucure că e în viață. Zilele critice vor fi a treia și a patra, când vom vedea dacă are arsuri interne. Are 45% arsuri pe corp. Nu putem decât să ne rugăm. Dumnezeu e singurul care poate face ceva. Și noi să gândim pozitiv. Hai, Cristi! Totul va fi bine! Hai acasă întreg! Te iubim!"

Mesajul transmis duminică, 1 noiembrie. “Cristi a fost operat primul în această dimineaţă. Încă e sub efectul anestezicului. Sper să fie bine. Ne rugăm”.

Luni, 2 noiembrie: “Am ales să vă ţin la curent pe Facebook... Primesc non stop telefoane, mesaje de încurajare, toţi vă oferiţi ajutorul. VĂ MULŢUMESC din suflet că ne suneţi alături! Toţi cei cu care am vorbit "simt" într-un mod inexplicabil că Cristi va fi bine! Pentru că este puternic, este calm, îl ştim cu toţii că e un om sănătos şi la minte şi la corp. Şi mie mi-a demonstrat şi ieri şi astăzi, vorbind la spital, că este pozitiv şi că se ţine tare. I-am spus că am vorbit cu voi toţi, i-am spus să nu îşi facă griji, pentru el se nelinişteşte că ştie că eu trebuie să mă ocup acum de tot...M-a întrebat de Pascu, de restul trupei.... i-am zis că sunt în aceeaşi stare cu el, vreau să îl ţin într-o stare pozitivă.
Din punct de vedere fizic el va fi operat zilnic, curăţat, să sperăm că va avea corpul suficient de puternic să reziste şi să sperăm că nu vor apărea complicaţii în următoarele zile, care sunt critice. Ne rugăm non stop la Dumnezeu, el este singurul care poate lua decizii, medicii de la spitalul Militar sunt extraordinari şi fac tot ce pot, le mulţumim!!! Şi spun în continuare... mă uit în ochii Irinei (care ştie că tati e la serviciu în deplasare), e veselă şi plină de iubire şi NU CRED că Dumnezeu vrea să îl ia pe tati de lângă ea. Dragii mei, am văzut acum poze de la marş... Doamne.... Dumnezeu ne vede! Mulţumim pentru tot! Rugaţi-vă pentru Cristi şi pentru toţi prietenii noştri aflaţi în stare critică... Doamne, ajută-ne!"



Luni, 2 octombrie, seara: "Astăzi am avut câteva momente de bucurie, am simţit speranţă, puţină linişte, i-am spus copilului adevărul, sper să fim tari în continuare. Însă pericolul încă nu a trecut, avem nevoie de Dumnezeu în continuare! Cel puţin o săptămâna starea lui Cristi şi a celorlalţi răniţi se poate schimba oricând. Încă avem nevoie să ne rugăm! Vă mulţumesc pentru momentul de astăzi de la ora 7! Am simţit că sunteţi acolo! Am simţit în piept o căldură! Doamne, fii cu noi! Ajută-ne să fim tari! Ajută-ne toţi prietenii! Dă-le zile, Doamne! Nici nu mai ştiu ce să zic..."

Sursă foto: Photo for Two



×
Subiecte în articol: X Factor Club Colectiv
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close