Antena 3 Actualitate E unul dintre cei mai fericiţi salariaţi din ţara noastră. Cine primeşte de la stat trei salarii şi o pensie

E unul dintre cei mai fericiţi salariaţi din ţara noastră. Cine primeşte de la stat trei salarii şi o pensie

de S.T.    |    23 Aug 2017   •   09:43
E unul dintre cei mai fericiţi salariaţi din ţara noastră. Cine primeşte de la stat trei salarii şi o pensie
Sursa foto: Foto: Agerpres

Un bugetar se poate considera unul dintre cei mai fericiţi salariaţi din ţara noastră.

Gelu Stan din Galaţi primeşte de la stat trei salarii şi o pensie. Adică peste 260.000 de lei pe an, după cum reiese chiar din declaraţia lui de avere.

Asta înseamnă peste 21.000 de lei lunar! Chiar dacă a ieşit la pensie de aproape un an, inginerul a rămas în continuare directorul societăţii publice Apă Canal SA Galaţi, unde este remunerat cu peste 118.000 de lei pe an. În plus, mai este angajat şi la Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA, plătit cu peste 18.000 de lei pe an, dar şi la Asociaţia Naţională a Constructorilor de Nave, calitate în care încasează 57.000 de lei pe an, scrie adevărul.ro.

Gelu Stan este membru PSD şi a fost în două rânduri consilier local de Galaţi pe listele acestui partid, iar în decembrie anul trecut a ieşit la pensie şi primeşte lunar de la stat încă 5.600 de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close