Antena 3 CNN Actualitate Avertisment dur al unui medic din Sibiu cu câteva ore înainte de redeschiderea şcolilor: Ţineţi-i acasă!

Avertisment dur al unui medic din Sibiu cu câteva ore înainte de redeschiderea şcolilor: Ţineţi-i acasă!

Un medic de familie din Sibiu avertizează asupra riscurilor la care se expun părinții și bunicii cu probleme medicale după reluarea școlii în sistem prezenţial.

Avertisment dur al unui medic din Sibiu cu câteva ore înainte de redeschiderea şcolilor: Ţineţi-i acasă!
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    07 Feb 2021   •   21:35

Eduard Egri  le recomandă adulților să-i țină pe copii acasă. O altă variantă este ca de copii să se ocupe doar persoanele sănătoase.

Mesajul medicului Egri se adresează locuitorilor Sibiului, unul dintre orașele grav afectate de pandemie. El le recomandă adulților care au probleme medicale să fie foarte atenți după reluarea școlii.

"Atenționare pentru copiii îngrijiți de bunici sau persoane vulnerabile, mai aveți câteva ore să vă gândiți și organizați!

În condițiile în care Sibiul este pe primul loc din țară ca mortalitate calculată la 100.000 locuitori, de la începutul pandemiei, iar în ultima săptămână cazurile au înregistrat o creștere de 47% față de săptămâna precedentă, le recomand părinților ai căror copii sunt îngrijiți de persoane vulnerabile, cu boli cronice, în vârstă și nevaccinate să mai aibă rabdare cu școala/grădinița.

Să vedem cum evoluează lucrurile sau până se vaccinează cei vulnerabili din familie.

O altă variantă dacă îi duc în colectivitate ar fi să aibă grijă exclusiv ei de copii și să limiteze întâlnirile acestora cu bunicii, bone și alte persoane vulnerabile”, a scris, pe Facebook, medicul Eduard Egri.

Dragi sibieni, Atenționare pentru copiii îngrijiți de bunici sau persoane vulnerabile, mai aveți câteva ore să vă...

Publicată de Egri Eduard pe Duminică, 7 februarie 2021

×
Subiecte în articol: Eduard Egri
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close