Antena 3 CNN Actualitate Electric Castle 2022, prima ediţie de după pandemie. Ce nu trebuie ratat anul acesta

Electric Castle 2022, prima ediţie de după pandemie. Ce nu trebuie ratat anul acesta

Electric Castle 2022. Organizatorii au pregătit un ghid complet, pentru cei peste 250.000 de participanți așteptați în cele 5 zile de festival, care să îi ajute să parcurgă cât mai ușor toate etapele de acces.

Electric Castle 2022, prima ediţie de după pandemie. Ce nu trebuie ratat anul acesta
Sursa foto: Mediafax Foto / Flaviu Buboi
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2022   •   10:17

Peste 250.000 de spectatori din toată ţara sunt aşteptaţi, începând de miercuri, la  Electric Castle, pe domeniul castelului Banffy, din Bonţida.

Twenty One Pilots, Gorillaz, Disclosure, Peggy Gou, Moderat, Caribou, Editors, Aurora, Sven Väth, Enter Shikari, Mogwai şi alte zeci de artişti vor face spectacol la ediţia din 2022 a Electric Castle (13-17 iulie), la castelul Banffy din Bonţida.    

Electric Castle 2022. Ce concerte nu trebuie ratate

”Miercuri, 13 iulie - e ziua de încălzire, scena principală încă nu e deschisă, aşa că e perfect să exploraţi scenele mai mici şi neapărat cele noi, pe fundal de Afro electro cu Layla Benitez.

Pentru joi, votez clar Editors, sunt sold out pe multe din show-urile lor din Europa, aşa cum îi stă bine unei trupe cu două discuri de platină.

Să nu spuneţi că vă plac sau nu Twenty One Pilots până nu îi vedeti live, vineri, pe scena principală, iar sâmbătă avem două ore şi jumătate cu Gorillaz, aştept reacţiile post-concert, pentru că le ştiu, ale celor care au avut deja şansa să vadă show-ul în alte ţări.

Păstraţi-vă energie pentru ultima zi pentru că veţi avea nevoie la Mogwai, sunt în cel mai bun moment al carierei lor” explică Renate Roca Rozenberg, PR-ul festivalului, conform Adevărul. 

Electric Castle 2022. Ponturi organizatorice pentru fani

”Fără maşină, minimă planificare în avans, maximă curiozitate. Recomandăm, mai ales celor care nu sunt cazaţi în zona festivalului, să utilizeze liniile speciale de tren şi autobuz, la trenuri am introdus şi opţiune de shuttle din gara Jucu la castel, astfel că, în maximum 50 de minute, oricine poate ajunge în festival.

Multe lucruri pot fi făcute de acasă, online sau offline – încărcarea banilor pe brăţara de festival, ridicarea brăţării de acces pentru cei din Cluj şi Bucureşti, rezervarea pentru tren, e un câştig în timp dedicat doar distracţiei. Electric Castle e la fel de generos cu activităţile atât în timpul zilei, cât şi seara, fiţi curioşi, exploraţi tot ce oferă festivalul” a mai adăugat aceasta.

Electric Castle 2022. Cum intri la festival?

Pentru a-și asigura un acces rapid, cu minime proceduri, festivalierii pot deja să își preschimbe biletele în brățară de acces în punctele deschise în București (AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City), sau în Cluj-Napoca (Iulius Mall). Aceste puncte vor rămâne deschise până în prima zi de festival, iar ulterior procedura va putea fi efectuată doar la intrarea în festival.

Electric Castle 2022. Cum plătești în festival?

Experiența EC este 100% cashless. Alimentarea brățării se poate face online, în contul de utilizator creat pe electriccastle.ro, dar și la fața locului, la ghișeele dedicate, cu cash sau cu card.

Electric Castle 2022. Ce poți să aduci cu tine la festival? Verifică lista cu atenție!

Organizatorii au pregătit, inclusiv în camping, tot ce e necesar pentru ca grijile zilnice să fie minime. Publicul are acces la supermarket, la zonă de restaurante care include o ofertă extrem de generoasă sau zona de grill pentru cei care vor să fie propriii chefs.

Cei care, totuși, vor să vină cu provizii de acasă o pot face doar dacă sunt cazați în zona de camping, unde accesul cu apă, mâncare și conserve este permis atât timp cât nu sunt ambalate în recipiente de sticlă.

Aparate foto & video, laptopuri, medicamente cu prescripție și maximum 3 fără prescripție, steaguri & selfie sticks și apă în bidoane de plastic sigilate, sunt acceptate la accesul în festival și camping. 

Nu pot fi aduse în nicio zonă din festival: droguri, cuțite și bricege, arme, explozibil, orice obiect care este fabricat sau conține sticlă, alcool, animale, biciclete, skate-uri, umbrele, instrumente muzicale, graffiti, stickere, materiale publicitate, mobilier de grădină, sisteme audio, drone.

×
Subiecte în articol: Electric Castle Cluj
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close