Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea a primit o traistă şi un pieptar de Făgăraş

Elena Udrea a primit o traistă şi un pieptar de Făgăraş

Elena Udrea a primit o traistă şi un pieptar de Făgăraş
Sursa foto: elena udrea
29 Apr 2009   •   23:25

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a primit de la primarul localităţii Drăguş de lângă Făgăraş, un pieptar şi o traistă care reprezintă zona Făgăraşului.
Elena Udrea s-a întâlnit, miercuri după-amiază, la Mănăstirea Brâncoveanu, de la Sâmbăta de Sus, cu primarii din 15 localităţi din zona Făgaraşului pentru a discuta proiecte privind dezvoltarea turismului în zonă. Ministrul Turismului le-a recomandat să se constituie într-o asociaţie pentru a putea susţine un proiect mai mare de dezvoltare a turismului în zona Făgăraşului, o zonă care dispune de multiple posibilităţi pentru practicare turismului.
Udrea a precizat că, săptămâna viitoare, un secretar de stat de la Ministerul Turismului şi altul de la Ministerul Dezvoltării Regionale vor veni la Făgăraş pentru a se întâlni cu primarii pentru analizarea unui proiect ce urmează să fie integrat în planul de dezvoltare al zonei Făgăraşului.
Înainte de întâlnirea cu primarii, Elena Udrea a vizitat herghelia de cai din rasa Lipiţan de la Sâmbăta de Jos şi s-a arătat deosebit de impresionată de caii hergheliei, susţinând necesitatea introducerii hergheliei într-un circuit turistic.

Agerpres

×
Subiecte în articol: Elena Udrea ministrul turismului Fagaras
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close