Antena 3 CNN Actualitate Elevul înjunghiat într-o școală din Râmnicu Vâlcea, transportat în stare stabilă la o clinică din Bucureşti

Elevul înjunghiat într-o școală din Râmnicu Vâlcea, transportat în stare stabilă la o clinică din Bucureşti

Elevul înjunghiat într-o școală din Râmnicu Vâlcea, transportat în stare stabilă la o clinică din Bucureşti
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Oct 2016   •   13:49

UPDATE: Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, medicul Dan Onoran, a declarat că elevul înjunghiat la Liceul Tehnologic "General Magheru", în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu un coleg, a fost stabilizat şi este transportat cu un echipaj SMURD la o clinică din Bucureşti.

"Situaţia copilului este stabilă, a suferit următoarele leziuni - o secţiune trahee şi o leziune a lobului tiroidian drept. În prezent pulsul este normal, saturaţia de oxigen este de 99% şi a fost urcat într-o ambulanţă SMURD şi în prezent se află în drum spre o clinică în Bucureşti", a precizat managerul unităţii sanitare, citat de Agerpres.

Un elev de 17 ani a fost înjunghiat cu un cuţit, miercuri dimineaţă, la Liceul Tehnologic "General Magheru" din municipiul Râmnicu Vâlcea, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu un coleg.

Purtătorul de cuvânt al SAJ Vâlcea a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că tânărul de 16 ani a fost înjunghiat în gât. Băiatul ar fi fost găsit la parterul liceului.

La aproximativ o oră de la preluarea tânărului, o elevă a avut nevoie de ajutor, după un atac de panică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, Isabella Ioniţă, atacatorul "suferea de epilepsie şi se afla în atenţia organelor de poliţie pentru nenumărate ieşiri violente''.

''Elevul aflat în anul I profesională l-a înjunghiat pe holul şcolii pe Vasile Alexandru elev, tot în cadrul Liceului Tehnologic 'General Magheru', motivându-şi gestul ca fiind o răzbunare. Atacatorul a mai ameninţat în repetate rânduri că e dispus să ucidă", a spus Ioniţă, potrivit Agerpres.

În prezent, victima, în stare foarte gravă, cu o plagă în zona cervicală, conform cadrelor medicale, se află în sala de operaţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.

O echipă a IPJ Vâlcea este prezentă la liceu pentru cercetări în acest caz.

×
Subiecte în articol: Râmnicu Vâlcea
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close