Antena 3 CNN Actualitate Eroul anonim: I-a repornit inima unui motociclist. ”Nu știm cine e, dar suntem bucuroși că există”

Eroul anonim: I-a repornit inima unui motociclist. ”Nu știm cine e, dar suntem bucuroși că există”

Un bărbat curajos a intervenit prompt în urma unui accident petrecut în Oradea. Tânărul a resuscitat victima de pe motocicletă, până ce echipajul SMURD a sosit la locul accidentului.

Eroul anonim: I-a repornit inima unui motociclist. ”Nu știm cine e, dar suntem bucuroși că există”
Sursa foto: facebook / stenic
25 Mai 2020   •   13:14

"Îngerul pentru motociclistul de pe Bulevardul Ştefan cel Mare", așa a fost numit pe o rețea socială un tânăr care a reușit să îi repornească inima unui bărbat aflat pe motocicletă, accidentat grav.

Fără să stea pe gânduri, anonimul i-a acordat motociclistului lovit de un autoturism primul ajutor, făcându-i masaj cardiac și crescându-i astfel șansele la viață.

”Nu știu cine este acest om! Dar știu că azi, a fost ÎNGERUL pentru motociclistul de pe B-dul Ștefan cel Mare! A apărut la 10-15 secunde de când motociclistul a încetat să mai respire și i-a făcut masaj cardiac, motociclistul începând să respire! Cred că merită aprecierea tuturor ! Din partea mea, MARE RESPECT !!! Felicitări !!!

Update: Acest om minunat se numește :...... @Gabriel Mihai”, se arată într-o postare pe pagina Info Trafic Bihor. 

"S-a oprit cu maşina, în momentul în care motociclistul a făcut stopul respirator, a venit şi a întrebat: «cine vrea mănuşi să mă ajute să-i oferim primul ajutor?». O doamnă s-a oferit, a şi primit mănuşile! Eu l-am întrebat dacă este cadru medical. «Sunt asistent!», a răspuns, şi l-am ajutat, la numărătoarea lui, să-l întoarcem pe spate şi el a început să-i facă masaj cardio! Cam în 60-90 secunde a început motociclistul să respire. O doamnă mai în vârstă (probabil din maşină cu el) a adus un tub ca să-l întubeze! Şi cam la 2-3 minute a ajuns şi ambulanţa SMURD", a povestit Florin Stenic pentru ebihoreanul.ro.

Sursele ziarului spun că intervenţia promptă a bărbatului din fotografie i-a crescut motociclistului şansele de supravieţuire.

"Nu ştim cine e, dar suntem bucuroşi că există. Pompierii militari îi mulțumesc salvatorului care nu a pregetat să sară în ajutorul unui seamăn a cărui viață a depins de gestul lui! Felicitări, om bun! Ești de-al nostru!", au transmis aceștia prin vocea purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, maiorul Camelia Roşca.

 

×
Subiecte în articol: motociclist
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close