Antena 3 CNN Actualitate Eugen Preda, bătut crunt în timp ce era ţinut de poliţişti (IMAGINI ŞOCANTE)

Eugen Preda, bătut crunt în timp ce era ţinut de poliţişti (IMAGINI ŞOCANTE)

Eugen Preda, bătut crunt în timp ce era ţinut de poliţişti (IMAGINI ŞOCANTE)
Sursa foto: Eugen Preda
26 Apr 2009   •   18:12

Noi amănunte şocante în cazul scandalului din luna februarie de la mall. Un material video îl înfăţişează pe Eugen Preda, liderul clanului Preda, ţinut de doi bărbaţi îmbrăcaţi în uniforma poliţiei, în timp ce un al treilea bărbat, îmbrăcat în haine civile, îl loveşte, a fost făcut public în ediţia online al cotidianului Gardianul. În imagini se poate observa că Eugen Preda are mâinile legate cu cătuşe la spate în timpul agresiunii.

Eugen Preda a fost implicat într-un scandal de proporţii, care a avut loc la sfârşitul lunii februarie în complexul comercial Mall Plaza din Capitală. Mai mulţi membri ai clanului Preda, despre care se spune că ar controla zona Militari, au intrat într-un conflict cu reprezentanţii firmei de pază BGS. La momentul respectiv, Eugen Preda l-a acuzat pe patronul firmei de pază că ar fi ordonat agenţilor să-i atace, deşi nu avea vreun motiv.
Avocatul lui Eugen Preda afirmă acum că imaginile susţin declaraţiile clientului său.



Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că poliţia a fost informată cu privire la noile probe care au apărut în acest caz. Imaginile vor fi analizate luni dimineaţă. Persoanele care apar pe înregistrarea video vor fi identificate şi audiate. Cu această ocazie, Christian Ciocan a făcut un apel către persoanele care mai deţin astfel de materiale, sau alte probe, care ar putea fi utile în acest caz, să informeze organele de poliţie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close