Evitaţi Vama Giurgiu! Circulaţia este îngreunată de restrcţiile rutiere

24 Aug 2015   •   19:20
Evitaţi Vama Giurgiu! Circulaţia este îngreunată de restrcţiile rutiere
Circulația rutieră pe DN 5 (E 85) se desfășoară îngreunat la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse, traficul desfășurându-se alternativ pe o singură bandă ca urmare a lucrărilor de reabilitare la podul peste Dunăre, de la Giurgiu, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Potrivit surse citate, românilor care doresc să se deplaseze în Bulgaria li se recomandă folosirea mai multe rute alternative, folosibile atât de către vehiculele destinate transportului public de mărfuri și persoane, cât și de către autoturisme. Este vorba de DN 56 (E 79) — Calafat — Vidin (rutier), DN 55 — Bechet — Oreahovo (trecere cu bacul), DN 65A — Turnu Măgurele — Nikopole (trecere cu bacul), DN 51 — Zimnicea — Svishtov (trecere cu bacul), DN 3 — Ostrov — Silistra (trecere cu bacul), DN 38 (E675) — Negru Vodă — Kardam (rutier),DN 39 (E 87) — Vama Veche — Durankulak (rutier).

Totodată, MAE reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță" care oferă informații, recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

x close