Antena 3 Actualitate EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Victor Ponta: „PSD n-a luat niciodată un scor atât de prost”

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Victor Ponta: „PSD n-a luat niciodată un scor atât de prost”

24 Noi 2019   •   21:57
EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Victor Ponta: „PSD n-a luat niciodată un scor atât de prost”
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/ Facebook

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat duminică, după anunţarea rezultatelor exit-poll, că nu este bucuros de faptul că a câştigat candidatul PNL, Klaus Iohannis, şi a adăugat că, în schimb, liderul PSD, Viorica Dăncilă, "trăieşte în continuare în minciună", pentru că niciodată un candidat al acestui partid n-a obţinut "un scor atât de prost".

"Nu pot să spun că sunt bucuros, pentru că nu l-am votat, nu l-am susţinut pe domnul Iohannis, şi sper să facă în al doilea mandat ce n-a făcut în primul mandat. În partea cealaltă, doamna Dăncilă trăieşte în continuare într-o minciună. (...) Candidatul PSD, indiferent cum se numeşte, n-a luat niciodată un scor atât de prost, candidatul PSD, indiferent cum se numeşte, a pierdut 2 milioane de oameni, care nu sunt anti-pesedişti, aşa cum a spus domnul Iohannis. (...) 2 milioane de români care au votat PSD în urmă cu cinci ani şi n-au mai venit acum", a declarat Ponta la România TV.

Potrivit acestuia, scorul de 33% obţinut de Viorica Dăncilă înseamnă în jur de 3,4 milioane de voturi.

"Şi eu am pierdut în turul doi, dar cu 2 milioane de voturi diferenţă. (...) Cred că şi domnul Geoană şi domnul Năstase au avut în jur de 5 milioane de voturi, a adăugat Ponta.

El a pledat pentru o stângă unită, dar care să se reformeze înainte de a se pregăti să câştige alegerile şi care să aibă grijă de pensionari, de angajaţi "într-o criză care sigur va veni în România".

Citește Și ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Viorica Dăncilă, primele declarații după rezultatele exit-poll: "Mulțumesc tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea"

Citește șI ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declarații după închiderea urnelor: Este cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD

Citește Și EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Avem REZULTATELE ALEGERILOR PREZIDENȚIALE!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close