Antena 3 CNN Actualitate Expert american, dezvăluiri-bombă despre cum sunt manipulați românii

Expert american, dezvăluiri-bombă despre cum sunt manipulați românii

Expert american, dezvăluiri-bombă despre cum sunt manipulați românii
Sursa foto: foto: captura Antena 3
29 Sep 2018   •   23:21

În timp ce, în România, o uriașă rețea de propagandă se chinuie să ducă în ridicol acuzațiile legate de abuzurile statului paralel și însăși existența acestuia, un cunoscut analist american, care a avut ocazia să lucreze mult în partea asta a Europei, vine și confirmă: statul paralel există și este o problemă mare pentru democrație aici.

Și nici măcar nu este un american pro-Trump, știut fiind faptul că președintele SUA acuză că se luptă cu așa-numitul Deep State, ci unul care s-a implicat activ de partea democrată, în favoarea lui Barack Obama și Hillary Clinton.

"În multe ţări central şi est europene este o problemă, este generalizată şi poate distrage atenţia şi poate face dificilă pentru cetăţeni înţelegerea a ceea ce este real şi ceea ce nu este", a spus într-un interviu Dan Kanninen, analist şi consultant politic american.

 
Și merge mai departe consultantul american cu semnalele de alarmă: pe lângă instituții care au abuzat de puterea lor și au creat un sistem care să poată influența campaniile electorale și politica, în așa fel încât votul să nu mai conteze, poate cea mai puternică armă o reprezintă mediul online și rețelele de socializare, folosite pentru manipulare.

Fiindcă masele mari trebuie controlate. Puterea nu poate fi păstrată dacă se răscoală împotriva ta sau, Doamne ferește, merg la vot și pun ștampila aiurea.

"Îndoieşte-te de ceea ce este în faţa ta, nu lua ca real ceva ce vezi pe Facebook, Twitter, Snapchat, fără a fi un cetăţean informat, ceea ce este o muncă grea, dar este şi un lucru necesar pentru a trăi într-o democraţie", adaugă Dan Kanninen.

Mai mult ca oricând, azi trăim într-o lume în care imaginea cântărește mai greu decât realitatea. Iar, în România, acest stat paralel, despre care vorbește și Dan Kanninen, a înțeles asta cel mai bine. Și, zilele astea, duce o luptă fără precedent pentru obținerea de sprijin, intern și extern.

Scopul: răsturnarea cât mai rapidă a Guvernului.

Toate detaliile, în materialul prezentat de Andreea Sava, sâmbătă, la "Descoperiți":

 

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close