Antena 3 CNN Actualitate Expert imobiliar: Estimăm o stagnare a preţurilor şi a cererii în Bucureşti. Programul “Prima casă” va dispărea

Expert imobiliar: Estimăm o stagnare a preţurilor şi a cererii în Bucureşti. Programul “Prima casă” va dispărea

Expert imobiliar: Estimăm o stagnare a preţurilor şi a cererii în Bucureşti. Programul “Prima casă” va dispărea
26 Sep 2018   •   12:15

Preţurile apartamentelor în Bucureşti sunt în prezent cu 40% mai mici faţă de perioada de dinainte de criza economică, a declarat pentru News.ro Adrian Stănescu, managerul de proiect al târgului Imobiliarium, care estimează pentru anul viitor o stagnare a preţurilor şi a cererii în Capitală , dar şi o creştere pe nişa de ”smart-homes” şi extinderea duratei de căutare pentru cumpărător. Totodată, Stănescu consideră că programul ”Prima Casă” va dispărea.

”Preţurile vor stagna pentru Bucureşti. Piaţa a ajuns la un nivel matur, cu o ofertă semnificativă ce urmează a fi livrată, dacă nu va fi afectată de schimbări ale ofertei de creditare, conjuncturi politice sau diverse evenimente fortuite”, a declarat pentru Adrian Stănescu.

Cea de-a patra ediţie a Imobiliarium va avea loc între 12-14 octombrie, în Bucureşti. Ediţia va găzdui 62 de dezvoltatori ce prezintă o ofertă de 88 de ansambluri rezidenţiale.

El precizează totodată că apartamentele sunt mai ieftine cu 40% în Bucureşti comparativ cu perioada de dinaintea crizei economice.

×
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close