Antena 3 CNN Actualitate Familia adoptivă a Sorinei, plângere penală pe numele lui Bogdan Licu

Familia adoptivă a Sorinei, plângere penală pe numele lui Bogdan Licu

Familia adoptivă a Sorinei, plângere penală pe numele lui Bogdan Licu
Sursa foto: foto- captură Antena 3
01 Iul 2019   •   13:48

UPDATE Familia Săcărin, părinții adoptivi ai Sorinei, au depus o plângere împotiva procurorului general interimar Bogdan Licu, cel care a cerut Instanței să nu o lase pe copilă să fie scoasă din țară, dar și pe numele procuroarei Mihaela Iorga Moraru care ar fi ”sechestrat” pașaportul Sorine, fetița care a devenit un caz național supus atenției tuturor instituțiilor din țară.

„Părinții au făcut o cerere de eliberare a pașaportului, pașaport care a fost cerut de procurorul Mihaela Iorga Moraru, pentru a  împiedica acest copil să plece din țară”, a declarat avocata familiei Săcărin.

----------------------------

Premierul Viorica Dăncilă a făcut noi dezvăluiri cu privire la povestea fetiței din Aramă, cazul copilei scoase cu forța de autorități din casa în care a crescut și dată părinților adoptivi, poveste care a emoționat întreaga țară.

Viorica Dăncilă a dat asigurări că cei care au greșit vor fi pedepsiți. 

Citește Și Premierul României, noi dezvăluiri cu privire la cazul Sorinei: „Cei care au greșit vor fi pedepsiți”

Pe masa premierului ajunge luni raportul complet ministerului Muncii, în funcţie de care vor fi sancţionaţi cei care au comus abuzuri in acest caz.

În plus, judecătorii trebuie să decida dacă fetiţa poate pleca în Statele Unite împreună cu familia adoptivă. În paralel, continuă audierile în acest caz la secţia specială.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close