Antena 3 CNN Actualitate Familia moartă în accidentul de la Săbăoani, Neamț, venea de la pelerinajul închinat Sfintei Parascheva

Familia moartă în accidentul de la Săbăoani, Neamț, venea de la pelerinajul închinat Sfintei Parascheva

Doi soţi, băiatul lor în vârstă de 9 ani, dar şi un nepot cu doi ani mai mare, au pierit într-un grav accident petrecut pe Drumul E85, în apropierea localităţii Săbăoani, din Neamţ. Familia se întorcea acasă de la pelerinajul închinat Sfintei Parascheva.

Familia moartă în accidentul de la Săbăoani, Neamț, venea de la pelerinajul închinat Sfintei Parascheva
de Paul Ciurari    |    13 Oct 2022   •   15:13

Cei patru au murit după ce maşina în care se aflau cei cinci s-a lovit violent de o dubiţă.

În urma impactului, patru membri ai familiei din maşină au murit. Cei doi copii de 9 şi 11 ani, precum şi părinţii, de 31 şi 35 de ani, nu au mai putu fi salvaţi de medici. Un adolescent de 14 ani a scăpat cu viaţă din accident.

Cei cinci se aflau în autoturism, veneau dinspre Iaşi şi mai aveau în jur de 50 de kilometri înainte să ajungă acasă. Veneau de la pelerinaj, de la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. 

"La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe sectorul de drum DN2-E85, în afara localității Săbăoani.  

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un autoturism se deplasa pe Drumul Județean 208, dinspre Mircești, ajuns în intersecția cu DN2-E85, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 de ani, din județul Prahova, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a patri persoane din Roznov, din autoturismul în cauză și rănirea alteia.

Polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier", se arată în comunicatul Poliţiei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Neamţ Sfânta Parascheva
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close