Antena 3 Actualitate Familia Regală a României va petrece Crăciunul la Săvârşin

Familia Regală a României va petrece Crăciunul la Săvârşin

21 Dec 2016   •   12:55
Familia Regală a României va petrece Crăciunul la Săvârşin

Familia Regală a României va petrece Crăciunul la Săvârşin, urmând să primească, pe domeniul regal, colindătorii şi să ofere daruri persoanelor vârstnice şi familiilor nevoiaşe.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri Agerpres, Familia Regală va primi, vineri, colindătorii la Săvârşin.

'Sunt aşteptaţi de-a lungul zilei, în Satul Regal, toţii românii din judeţele ţării şi din Republica Moldova, cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Sunt binevenite grupuri reprezentând asociaţii sau instituţii, şcoli sau formaţii muzicale, care doresc să colinde sau să transmită 'La mulţi ani' Familiei Regale şi să ia parte la tradiţionala sărbătoare de la Castelul Regal Săvârşin dedicată Crăciunului', se arată în comunicat.

Tot vineri, la ora 11,00, principesa Margareta şi principesa Maria vor oferi Centrului pentru persoane vârstnice 'Căprioara' din Săvârşin saltele, perne şi aşternuturi pentru pat, iar de la 12,00 vor oferi daruri familiilor nevoiaşe din localitate.

 În aceeaşi zi, la ora 14,00, principesa Margareta va prezenta presei, în Castelul Regal Săvârşin, bradul din Salonul mare şi masa de Crăciun din Sufrageria mare. De la ora 17,00, principesa moştenitoare, principele Radu şi principesa Maria vor asista, în Muzeul Regal al Automobilului, la concertul de colinde susţinut de Corala Regală Transilvană şi de artişti lirici ai Operei Naţionale din Cluj-Napoca, iar la 18,00 vor oferi cadouri angajaţilor şi colaboratorilor.

Evenimentele organizate de Familia Regală cu prilejul Crăciunului vor continua sâmbătă. Astfel, la ora 10,00, principesa Margareta, Custodele Coroanei, va transmite Mesajul de Crăciun. La 12,00, Familia Regală va primi, în piaţa din Satul Regal, Dubaşii din Săvârşin, iar de la ora 19,00 Familia Regală va petrece Ajunul Crăciunului privat.

Duminică, la 11,00, Familia Regală va participa la Slujba de Crăciun, la Biserica ortodoxă din comună, se mai arată în comunicatul citat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close